fra kr. 663

Nyd smukke Wien på denne storbytur, hvor du får perfekt mulighed for at udforske alt, hvad byen har at tilbyde. Jeg har fundet denne deal til dig på TravelCircus.dk, hvor du får hotel med central beliggenhed, hvorfra du har let adgang til byens bedste attraktioner såsom Hundertwasserhaus’ spektakulære arkitektur eller Sigmund Freud Museet for de psykologiinteresserede.

Hvis du har lyst til at julehygge, er denne deal også den perfekte mulighed for at opleve Wiens dejlige julemarked, og du kan købe julegaver i massevis i det trendy shoppingområde Mariahilfer Straße. Du kan også tage et smut med sporvognen til Grinzing og prøve noget af Østrigs bedste vin, men du skal selvfølgelig også unde dig selv en tur på et af de wienske kaffehuse, som er så integreret en del af byens kultur, at de kom på UNESCOs kulturarvsliste i 2011.

Ferie i Wien

Du vil blive indkvarteret på det 4-stjernede Hotel Zeitgeist Vienna, som er synonym med høj komfort og service samt super beliggenhed, naturligvis. Du kommer til at bo i et Urban dobbeltværelse, som har en komfortabel seng, værdiboks, 42″ LED HD TV med 100 TV- og radioprogrammer samt gratis internet og privat badeværelse.

deal-screenshot

wien-deal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning