Ferie i Tanzania med mulighed for mange oplevelser

UDSOLGT: Drømmer du om den perfekte rejse - så få et uforpligtende tilbud

Min første store rejse i livet var netop en sådan rejse som denne. En magisk rundrejse i Tanzania med safarioplevelser i de store nationalparker som Serengeti og Ngorongoro, vi alle kender fra de kendte programmer om Afrikas dyreliv. Og så for at slutte ferien af blev det til en omgang badeferie på Zanzibar.

Hvis du drømmer om en lignende rejse, så har du nu alletiders chance for at få skræddersyet det perfekt tilbud. Hvad enten du er til badeferie, safari-oplevelser eller måske endda en bestigning af Kilimanjaro.

Jeg er faldet over Tanzania Tours, som velsagtens er det førende rejseselskab, når det gælder ferie i det østafrikanske land. De sidder netop nu klar til at hjælpe dig med spørgsmål og ønsker til en ferie – og de gør det helt uforpligtende.

Dette tilbud er desværre udløbet men tag et kig på min side med safari

Ferie i Tanzania – hvad har du lyst til

Prisen på rejsen afhænger helt og aldeles af, hvad du har lyst til. Samt hvor lang en ferie, du vil have. Det er muligt at kombinere både safari, badeferie og endda bestigning af Kilimanjaro, eller få nogle helt andre oplevelser med i ferien.

Det er blot at hive fat i Tanzania Tours og høre dem om deres ekspertise.

Jeg selv kan anbefale Seregenti sletten, Ngorongoro krateret og Prison Island, der ligger ved Zanzibar. Hvis du er til lidt mere vilde oplevelser er en vandresafari måske noget for dig? Jeg havde selv en once-in-a-lifetime oplevelse med sådan en tur ved Arusha. Men der er mange parker i hele landet til den slags.

deal-screenshot

Capture