Miniferie i smukke Budapest

Rejs 2-5 overnatninger på 4* hotel inkl. fly t/r

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Expo Congress Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 1408

Budapest har det hele – smuk arkitektur, spændende historie, lækker shopping og fantastisk mad. Jeg har fundet en række tilbud til jer på en miniferie i BudapestExpedia.dk – inkl. hotel og fly t/r fra København. Så kan I komme til at opleve Ungarns skønne hovedstad. Opholdene, jeg har fundet, er på to-fem nætter i foråret på et 4* hotel! Og så er det tilmed til at betale!

Jeg har samlet de bedste tilbud til jer nedenfor. Budapest venter på jer, så det er bare med at hoppe på flyet og komme afsted!

Miniferie i smukke Budapest

Indlogeringen sker på Hotel Danubius, som er et lækkert 4* hotel i centrum af Budapest, og hotellet ligger kun 10 minutter fra Gellerts Varme Bade og Swimmingpool, hvis I skulle have lyst til lidt selvforkælelse.

deal-screenshot

Capture