Billig ferie til Rom

Tag på billig ferie til Rom inkl. fly og hotel

  • Hotel WRH Termini
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab EasyJet, Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 729

Glæd dig til en fantastisk og billig ferie til Rom! Du kan opleve Den Evige Stad, næsten når det passer dig, for med denne deal fra TravelBird, er der mange forskellige afrejsedatoer at vælge imellem. Der venter dig masser af lækre madoplevelser med sprød pizza og skøn vin, kulturelle oplevelser, besøg i Vatikanet samt Colosseum – alt, du har lyst til! Du kommer til at bo på et godt, centralt hotel, som ligger nær hovedbanegården.

Rom er en populær by med masser af turistattraktioner. Spring køen over ved at købe entrébilletterne på forhånd lige her.

Billig ferie til Rom

WRH Termini er med sin centrale beliggenhed en oplagt base for en hyggelig storbyferie i Rom. Det er et simpelt hotel med moderne, nyrenoverede værelser og gratis WiFi. Derudover er der fælleskøkken, hvor du selv kan tilberede morgenmad eller lette retter og på den måde spare endnu flere penge på denne ferie. Du kommer til at bo på et af hotellets dobbeltværelser, hvor der bl.a. er dobbeltseng, fladskærms-TV, værdiboks og eget badeværelse. Her er der plads til 3 voksne.

deal-screenshot