Ferie i Prag

2, 3 eller 4 nætter på 4* hotel med morgenmad samt fly

  • Hotel Hotel International Prague
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 949

Glæd dig til at opleve Tjekkiets smukke hovedstad, når det passer dig! Men denne deal fra Travelbird.dk får du 2 nætter på lækkert 4* hotel i Prag. Hvad enten du vil bruge din storbyferie på at opleve historie, kunst, kultur eller shopping, er dette hotel et super udgangspunkt. Begiv dig f.eks. ud på Kings Way fra byens centrum til Prag Slot over Karlsbroen.

Du kan læse gode tips til, hvad du kan foretage dig i den fantastiske storby her.

Hyggelig ferie i Prag

Du bliver indkvarteret på Hotel International Prague, som er et godt 4* hotel i Art Deco-stil med en farverig historie, som går helt tilbage til 1950’erne. Hotellet har en Sky Lounge, hvor du kan nyde en 360° udsigt over byen, og der er desuden både restaurant og bar på hotellet. Der er også fri WiFi på hotellet. Der vil også være en dejlig morgenmadsbuffet, så du får den bedste start på dagen under din ferie i Prag. Du vil blive budt velkommen med en velkomstdrink, så din tur begynder med et brag!

Du kan se mange af Prags seværdigheder og købe billetter til dem på forhånd via Tiqets.com, så kan du bare springe køen over, når du ankommer.


Prag Slot

Spring køen over

119,-

Book billet

Det astronomiske klokketårn

Spring køen over

119,-

Book billet

Tjekkisk ølsmagning

Få øllets historie og smag på dem

179,-

Book billet

Aquapalace Prag

Entre til det største indendørs badeland i Europa

141,-

Book billet

deal-screenshot

Prag1