fra kr. 6439
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Trænger I til et lille afbræk fra hverdagen? Så er denne ferie lige for jer. En uge ved Algarvekysten i Portugal på 5* hotel. Lyder det ikke bare dejligt? Algarvekysten er et populært rejsemål for mange danskere, og det er der heller ikke noget at sige til – det er nemlig et skønt sted. I kan for eksempel tage på opdagelse i byen Silves, varmekilderne Caldas de Monchique eller den befæstede by Lagos.

Én uges ferie 5* hotel i Portugal

Det er på Sunweb.dk, jeg har fundet dette tilbud til jer. I kommer til at bo på det nyrenoverede 5* Hotel Tivoli Carvoeiro, der er et lyst og moderne hotel med en fantastisk beliggenhed helt ud til vandet. Det hyggelige centrum af Carvoeiro ligger ligeledes i gåafstand fra hotellet – gider I ikke at gå, kan I også tage hotellets gratis shuttlebus. Hotellet er for både børn og voksne, og der er både børnepool og børneklub, hvor der i løbet af dagen er masser af sjove aktiviteter. Opholdet er med morgenmad med mulighed for tilkøb af halv- eller helpension.

deal-screenshot

Udklip