fra kr. 1145
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Nu kan du nyde en lækker ferie i Porto, hvor du kan glæde dig til at mærke sydens sol og drikke verdens bedste portvin. Gå på opdagelse i masser af seværdigheder og fantastiske spisesteder, nyd en sejltur på floden og tag en gåtur i de hyggelige gader med pastelfarvede facader.

Porto er Portugals næststørste by, og den byder på både historie, traditioner og naturligvis portvin. Snyd ikke dig selv for en rundvisning i de duftende vinkældre – naturligvis med smagsprøver! Kan du smage forskel på en Tawny og Ruby, eller 1o års og 40 års?
Men pas på med smagsprøverne i Porto, hedvinen slår hårdt lige pludseligt i denne atlanterhavsvarme.

porto_portugal_262697807

Dejlig miniferie i Porto

På min fly finder har jeg fundet billige og direkte flybilletter fra København til Porto i forbindelse med en weekend i midten af maj. Fra fredag den 10. maj til mandag den 13. maj fra bare 462,- pr. returbillet.

I samme periode har jeg fundet forskellige indlogeringsmuligheder. Eksempelvis et dejligt centralt hotel med super anmeldelser eller en rigtig charmerende ferielejlighed med en dansk vært. Se de to muligheder herunder.

Moov Hotel Porto Centro
Centralt i Porto
Morgenmadk kan tilkøbes
Fra 455,- pr. nat

Book hotel

Renaissance Studio
I gåafstand til centrum
Dansk vært, Susanne
Fra 743,- pr. nat

Book airbnb

deal-screenshot