Hvordan starter man 2017 på bedste vis? Jeg tror, at en ferie i Paris, hvor der er tid til kærlighed og gåture hånd i hånd er den perfekte måde!

Jeg har fundet et hotel til jer på Trivago.dkog flybilletterne fra Momondo.dk. Men dette tilbud flyver I fra København af. I kan også flyver fra Billund eller Aalborg af, så bliver prisen dog dyrere.

Ferie i Paris i januar

I kommer til at bo på Hotel Eiffel Seine, og som navnet afslører, så er I både tæt ved Seinen og Eiffeltårnet. I er faktisk blot 10 minutters gang fra byens vartegn, Eiffeltårnet, samt direkte overfor metrostationen Bir-Hakeim, hvorfra I nemt kan komme til de mange berømte seværdigheder i Paris. I kan læse om min tips til byen i min artikel: ‘Paris: Tips til weekendtur til Kærlighedens By‘.

Jeres værelse er udstyret med aircondition, gratis wi-fi, fladskærms-tv samt badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Der serveres dagligt morgenbuffet (er ikke inklusiv i dette tilbuds pris, men kan tilkøbes ved booking),  og hotellet har også døgnåben reception, vaskeri samt elevator på samtlige etager.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning