Ferie i lejlighed på Korfu

En uges ferie på familieejet hotel i frodige omgivelser på Korfu - fly inkluderet!

  • Hotel Saint Nicholas
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1999

Korfu er Grækenland, når det er smukkest. Øens skønhed kommer til syne ved det klare vand og de lange, dejlige strande samt bakker og olivenlunde.

På denne ferie i lejlighed på Korfu kan I glæde jer til at opleve denne smukke, græske perle. I bor i udkanten af Gouvia, som er et lille turistområde syv kilometer fra Korfu by. I Korfu by kan I opleve tydelige spor fra den venetianske arv, og I kan også se frem til et skønt udvalg af lækre og hyggelige restauranter, caféer og natklubber, hvis I vil udforske det græske natteliv.

Jeg har fundet denne rejse på Suncharter.dk, men du skal være hurtigt.

Nyd sommeren i lejlighed på Korfu

I skal bo på Saint Nicholas Hotel, som er et familieejet hotel i frodige omgivelser – hotellets have samt poolområde med solsenge er højdepunktet, og her kan I slappe af og nyde det gode vejr.

Da I bliver indlogeret i en lejlighed, kan I selv lave lette retter i det lille tekøkken, og ellers er der også mulighed for at benytte sig af hotellets restaurant, når sulten trænger sig på. Og hvis I mangler noget, så skal I endeligt ikke tøve med at spørge værtsparret til hjælp.
De største lejligheder har plads op til 3 voksne og 2 børn.

deal-screenshot

deal-korfu-1