Ferie i Johannesburg

6 nætter på 4-stjernet hotel inkl fly tur-retur fra København

  • Hotel Faircity Mapungubwe
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4330

Har du nogensinde oplevet Sydafrika? Hvis ikke, får du chancen nu! Et vidunderligt og mangfoldigt land, som måske stadig er en noget overset feriedestination blandt danskerne, men det vil jeg nu ændre på. Glad dig til en anderledes storbyferie!

Som besøgende i smukke Johannesburg kan du se frem til at opleve masser af kultur og besøge nogle af de 40 kunstgallerier, byen huser. Du kan også se en forestilling på et af byens mange teatre, og hvis du gerne vil opleve natteliv, er dette også den rette destination for dig! Der er masser af pubs, klubber og barer at vælge imellem, og du kan endda også tage på helt fantastisk shopping, hvis du har lyst til at købe lækre sager. Joburg er nemlig en af de absolut bedste shoppingdestinationer i Afrika, og du kan både finde spændende lokalt fremstillede varer og internationale brands til fordelagtige priser.

Jeg har fundet nogle rigtig gode flyafgange til en god pris på Momondo.dk og et dejligt hotel på Trivago.dk, så du kan komme til at opleve Joburg!

Multicolored lighting on Nelson Mandela Bridge in Johannesburg city.

Ferie i Johannesburg

Du skal bo på lejlighedshotellet Faircity Mapungubwe, som ligger centralt i hjertet af Johannesburg, så du nemt kan komme til diverse attraktioner. Hotellet er 4-stjernet og har blandt andet gratis WiFi, swimmingpool, bar, restaurant samt wellness- og fitnessfaciliteter.

deal-screenshot