fra kr. 1999

Når vinteren ligger tungt over Danmark, så skinner solen stadig i Egypten og spreder sine varme stråler på de hvide sandstrande. Det er også tilfældet her i ferieparadiset Hurghada. Med luftemperaturer på omkring 25 grader og vandtemperatur på ca 20 grader i vintermånederne, så er Hurghada det perfekte sted at rejse hen for at få lidt varme, uden at blive stegt.

Der er tre afgange i december (2. 9. og 16. december), hvor prisen er 1999,- pr. person. Så hvad med at varme op til and og risalamande under eksotiske himmelstrøg?

Ferie i Hurghada med all inclusive

Det er på Travelmarket.dk, at I booker rejsen. Der er masser af andre datoer at rejse afsted på, men så varierer prisen også. Hvis I vil afsted biligst muligt, så er det med afrejse enten den 2., 9. eller 16. december.

I bor på MinaMark Beach Resort, der er et godt all inclusive turistklassehotel, som ligger lige ud til Rødehavet i hjertet af Hurghada, og et oplagt valg for børnefamilien. Opholdet er all inclusive, så når først rejsen er betalt, behøver I ikke bekymre jer om at hive pengepungen frem mere. Resortet råder over et poolområde med temperaturkontrolleret pool og en børnepool. Men MinaMark er faktisk placeret direkte ud til en privat sandstrand, så I kan tage en dukkert i havet eller slappe af i en solstol under en parasol.

sunset on the beach

deal-screenshot