Ferie i Egypten

Ferie i Egypten på hotel tæt ved dejlige strande og gode spise- og shoppingmuligheder

  • Hotel Sharming Inn
p.p. from kr. 1400

En ferie i Egypten nærmere bestemt Sharm el Sheikh er lig med sol, strand og snorkling ved fantastiske koralrev. Her er solskin året rundt og gennemsnitlige badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader. Sharm el Sheikh var oprindeligt et lille fiskerleje på sydspidsen af Sinai-halvøen, men området har i de sidste 25 år gennemgået en utrolig forvandling fra lille fiskerby i til et moderne ferieparadis.

Ferie i Egypten

Jeg har fundet en rejse til jer på Travelmarket.dk, hvor I kan komme på ferie i Egypten meget billigt! De billigste afgange er i december, men det er også muligt at booke ferie fra januar til april, 2019. Det er muligt at rejse både fra Billund og København.

I bor på Sharming Inn, der er et mindre hotel, der ligger tæt ved de dejlige strande og gode spise- og shoppingmuligheder på Hadaba-plateauet. Stemningen på hotellet er livlig og appellerer især til unge og par, der vil nyde livet ved det hyggelige poolområde. Hotellet har et poolområde med to pools, hvoraf en er opvarmet i vinterhalvåret.

Hotellet har egen strand ca. 10 min kørsel med gratis shuttlebus fra hotellet. Det er en koralstrand som indbyder til masser af snorkling. Der er også mulighed for at benytte en anden strand, som ligger i gåafstand fra hotellet. Dette er en betalingsstrand, som ikke ejes af hotellet. Som gæst på Sharming Inn får du dog adgang for kun 2 $ (normalpris 5 $), hvilket inkluderer en solseng og en parasol. Denne strand har et flot og rigt koralrev, som indbyder til masser af snorkling.

 

 

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-20-kl.-10.04.48