Dubai bliver stadig mere og mere populært at rejse til. Men hvad er det, denne ørkenstat er kendt for? Well, først og fremmest forbinder de fleste af os nok Dubai med luksus og rigdom. Og det får du da også på denne ferie i Dubai, som jeg har fundet her på Travelbird.dk.

I Dubai er alting bare størst, som Peter Ingemann ville sige. Verdens højeste skyskraber, Burj Khalifa med 828 meter. Verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med mere end 1.200 butikker. Men også verdens største indendørs skibakke findes i Dubai. Yep, skiferie i Dubai er en mulighed. Selv i sommermånederne, hvor vejret i Dubai ellers ikke ligefrem byder på sne og kulde. Op til 38 grader kan forventes, og 25 grader er et minimum.

Læs også: 24 timer i Dubai – hvad skal man opleve?

Bo på hotel Atlantis The Palm i Dubai

Og i denne deal, sætter jeg en tyk streg under luksus. Indlogeringen sker nemlig på et luksuriøst hotel, der ligeså godt kunne springe skalaen for ratings. På hotellet Atlantis the Palm***** er der bestemt ikke sparet på noget som helst. Alene det at hotellet ligger på en kunstig palme-formet ø siger vist alt? Og så skal det også lige sige, at hotellet har sin egen forlystelsespark og vandland, som I naturligvis er frie til at benytte.

20 forskellige restauranter kan I finde på hotellet, flere af dem med kendte køkkenchefer bag, eksempelvis Gordon Ramsey. Et kæmpe vandland findes også lige ude foran hotellet. Eller et gigantiske akvarium. Kort sagt, så er temaet her alt der har med vand og luksus at gøre!

Rejsen ligger heller ikke i den billige ende. Men det er måske en once in a lifetime oplevelse med det vildeste luksus. Lige nu kan du få 3-7 nætters ophold med halvpension, flybilletter, transfer samt adgang til vandland og forlystelsesparker. Dette er drømmerejsen!

Læs også: Dubai & Abu Dhabi – luksus og glamour i ørknen

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning