fra kr. 4729

Få en på opleveren med en ferie i Dubai – stedet hvor højhuse og ørken mødes. Dubai er lidt et underligt sted, hvor der mulighederne er uendelige, og alt altid kan blive større og vildere. Dubai byder på alt fra farverige markeder til moderne skyskrabere. Denne ørkenperle er opstået ud af ørkenens sand, og er en velbesøgt oase for såvel rige sheiker som børnefamilier.

Tager man på ferie i Dubai anbefaler jeg en tur i Dubai Mall som er verdens største shoppingcenter (baseret på det totale areal). Her kan du shoppe til du segner i de 1200 butikker, stå på skøjter, eller tage i Dubai Aquarium and Under Water Zoo som også ligger inde i Dubai Mall. En anden kæmpe seværdighed i Dubai er Burj Khalifa – verdens højeste bygning! Her anbefaler jeg, at I køber billet til at komme helt op i bygningen hvor udsigten er helt enestående.

Luksushotel og ørkensafari

Det er på Travelbird.dk I finder denne rejse til Dubai. Der er sørget for det hele; flot hotel, fly, transport mellem lufthavnen og hotellet, og ikke mindst en spændende udflugt fuld af action og sjov!

Hotellet I skal bo på, er det 4-stjernede luksushotel Four Points By Sheraton Downtown Dubai, som har en god central beliggenhed med offentlig transport i nærheden og gratis shuttleservice til de nærtliggende shoppingcentre og Al Mamzar Beach Park, en hyggelig strandpark hvor man kan bade og slappe af. Hotellet har fitnessrum med sauna og på tagterrassen er der swimmingpool med solsenge og poolbar.

Alle hotellets værelser og suiter er har eget badeværelse med toilet og bad, aircondition, TV, minibar samt faciliteter til at lave kaffe og te. Værelserne er indrettet i tidløst design med neutrale farver og der er desuden gratis WiFi.

Inkluderet i denne rejse er en ørkensafari med fart over feltet, hvor I skal ud i ørkenen og kører firhjulstrækker hen over bakkerne! På den højeste sandbunke gør I stop for at nyde solnedgangen, som I aldrig har set den før. I får også muligheden for at opleve ørkenens autentiske dagligdag med farverigt tøj, flot henna-design og arabisk te samt kaffe. Turen tager ca. 4-5 timer og begynder om eftermiddagen. OBS! Turen anbefales ikke til gravide, hjertepatienter eller personer med ryg og/eller nakkeproblemer.

5 dage i Dubai på 4-stjernet hotel inkl fly tur/retur, transfer, morgenmad og ørkensafari

  • Rejseperiode: Juni – september, 2016
  • Rejselængde: 5 dage
  • Afgangs lufthavn: Aalborg, Billund, København eller Hamburg
  • Destination: Dubai
  • Flyselskab: Turkish Airlines fra København, KLM fra Billund og Aalborg, og Pegasus Airlines fra Hamborg (med forbehold for ændring)
  • Hotel: Four Points By Sheraton Downtown Dubai
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 1101 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: Super centralt
  • Pension: Morgenmad
  • Lufthavns transfer: Inkluderet
  • Pris: Fra 4729,- pr. person

 

deal-screenshot

dubaisnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning