fra kr. 3361

En ferie i Dubai er ikke en dårlig ide! For byen er et dejligt feriemål i vinterhalvåret, der på grund at sit varme og solrige vejr, lader jer forlænge sommeren. Glæd dig til sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har du lyst til det , kan du fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når du nu alligevel er på de kanter.

Dubai-Burj-Al-Arab-shutterstock_523362844_small600

Skøn ferie i Dubai på 3* hotel og direkte fly t/r

Det er på min egen fly-finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København. Det her tilbud tager udgangspunkt i datoen fra den 12. – 17. januar. Men der er masser af andre muligheder, du kan bare klikke løs, så datoerne passer ind i din feriekalender.

Du bliver indkvarteret på ibis One Central Hotel, der er et 3*hotel med restaurant i nærheden af Dubai International Kongres- og Udstillingscenter. Hotellet scorer 4/5 på TripAdvisor og får flotte anmeldelser fra tidligere gæster, som bla. nævner den gode beliggenhed og det gæstfrie personale.

Læs om den bedste rejsetid til Dubai

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning