Ferie i Det Græske Caribien: Sivota

En uge på hyggeligt hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur Billund eller Aarhus

  • Hotel Hotel Albatros
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2998

Byen Sivota og området omkring kaldes blandt grækerne selv for ‘Det Græske Caribien’. Og man forstår godt hvorfor: klart vand, hvid sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur.

Med denne rejse bliver I indkvarteret på Hotel Albatros, der er et hyggeligt hotel beliggende tæt på den skønne havn og centrum af den charmerende ferieby Sivota. I kan se frem til en afslappende stemning, og familien, som ejer hotellet, driver også stedet, og det smitter af på den personlige service, som er helt i top.

Sivota er en kystby, der er placeret på det vestlige græske fastland, 10 km fra Korfu’s sydspids. Glæd jer til lækre, græske retter på byens caféer, taverner og restauranter. Der er selvfølgelig også små butikker, hvor I kan shoppe. Hvis I elsker at snorkle og dykke, så er omgivelserne nær Sivota perfekte. Strandene er en blanding af sten og sand og krystalklart vand.
I kan udforske området på en lejet scooter eller bil, og der er masser at opleve: antikke bjerglandsbyer, bjergplateauer, klostre, kirker, og ikke mindst den utrolige flotte natur.

Ferie i Det Græske Caribien: Sivota

Primo Tours finder du tilbuddet, der tager dig fra Billund til skønne Grækenland.

I bor på Hotel Albatros, der er et hyggeligt hotel i feriebyen Sivota. Der er en kort gåtur til byens havn og centrum med butikker, restauranter og barer. Hotellet har følgende faciliteter: reception/lobby, solterrasse, som er placeret på bagsiden af hotellet, indendørs og udendørs bar/restaurant, hvor morgenmaden, som er en del af rejsen, indtages.
Det er muligt at tilkøbe Mini All Inclusive hjemmefra. Mini All Inclusive består af morgenmad og gratis lokale drikkevarer på hotellet i perioden kl. 11.00-20.00. De lokale drikkevarer består af øl, sodavand, vin, kaffe, the og ouzo.

Hotellet råder desuden over en dejlig swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Alle værelserne er indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab, gratis aircondition og gratis safetyboks. Derudover har alle værelser egen balkon eller terrasse med varierende udsigt.

sivota

deal-screenshot

ferieforalle