Ferie i Budapest

2 - 5 nætter på centralt hotel inkl morgenmad og fly t/r

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Danubius Hotel Flamenco
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 1348

Budapest er en supersmuk og romantisk storby, som bare MÅ opleves! På denne ferie kan I nyde 2 nætter på et 4* hotel – fly tur/retur er naturligvis også inkluderet, og I har tilmed adgang til hotellets fitness- og saunafaciliteter. Tilbuddet finder I på TakeOffer.dk.

I Budapest kan I se frem til en overflod af seværdigheder, fantastisk arkitektur, og fascinerende historie. Alt dette og mere til gør byen til en ideel destination for jeres næste storbyferie. Derudover er Budapest kendt for sine termiske bade, så når I ikke slapper af i wellnessafdelingen på hotellet eller er på sightseeing eller shopping, bør I unde jer selv at opleve badene. Tag et smut forbi det berømte Gellert-kurbad, hvor I kan nyde synet af smukke mosaikker, statuer og farverige glasvinduer, mens I bliver forkælet.

Læs også: Rejseguide til Budapest eller min guide til Budapests Termiske Bade

Ferie i Budapest

I indkvarteres på Hotel Golden Park, der ligger lige ved siden af Keleti banegården. Her bliver I indlogeret på twin- eller dobbeltværelser med daglig morgenmad inkluderet. I har også adgang til hotellets fitness- og saunafaciliteter.

Lige pt er der afgang fra marts og helt frem til 1. juni.
Det er muligt at flyve fra både Billund og København og booke ophold på helt op til fem nætter.
Prisen for to nætter starter fra 1.348,- pr. person på afgange i maj.

Budapest-Hungarian-parliament-iStock_000021155762_Large-2_vertical

deal-screenshot