Belgiens hovedstad Bruxelles er en dejlig og hip by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Og en ferie i Bruxelles er et must!

Du får nu et tilbud på en storbyferie i Bruxelles, så du kan gå foråret i møde i en af Europas mest spændende og undervurderede storbyer. Jeg har fundet et tilbud til jer, som gælder den 24. – 26. februar. Men I kan bestemt også finde andre tidspunkter, der er billige at rejse til Bruxelles i. Betragt mit tilbud som inspiration.

I kan bo på det trestjernet Ibis Styles Brussels Centre, hvor morgenmad er inkluderet i prisen på 479,- pr. nat for et dobbeltværelse.

Og på Momondo kan I finde billige flybilletter til Bruxelles fra København..

Ferie i Bruxelles på centralt hotel

Det er på TrivagoI finder tilbudet på dette hotel i Bruxelles.

I bor på Hotel ibis Styles Brussels Centre Stéphanie, der ligger i den livlige bydel Louisa, der ligger cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. I kan gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, som også er inkluderet i opholdet.

I må heller ikke snyde jer selv for at se Grand Place i Bruxelles. Den regnes for at være en af de smukkeste pladser i Europa.

ibis_bruxelles1

deal-screenshot

bruxelles