Billigt hotel i Bruxelles

Tilbud på dette lækre hotel i Bruxelles

  • Hotel ibis Styles Brussels Centre Stéphanie
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair, Brussels Airlines
  • Måltider Morgenmad
Holidayguru recommends 20.02.16 til 23.04.16
p.p. from kr. 479

Belgiens hovedstad Bruxelles er en dejlig og hip by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Og en ferie i Bruxelles er et must!

Du får nu et tilbud på en storbyferie i Bruxelles, så du kan gå foråret i møde i en af Europas mest spændende og undervurderede storbyer. Jeg har fundet et tilbud til jer, som gælder den 24. – 26. februar. Men I kan bestemt også finde andre tidspunkter, der er billige at rejse til Bruxelles i. Betragt mit tilbud som inspiration.

I kan bo på det trestjernet Ibis Styles Brussels Centre, hvor morgenmad er inkluderet i prisen på 479,- pr. nat for et dobbeltværelse.

Og på Momondo kan I finde billige flybilletter til Bruxelles fra København..

Ferie i Bruxelles på centralt hotel

Det er på TrivagoI finder tilbudet på dette hotel i Bruxelles.

I bor på Hotel ibis Styles Brussels Centre Stéphanie, der ligger i den livlige bydel Louisa, der ligger cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. I kan gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, som også er inkluderet i opholdet.

I må heller ikke snyde jer selv for at se Grand Place i Bruxelles. Den regnes for at være en af de smukkeste pladser i Europa.

ibis_bruxelles1

deal-screenshot

bruxelles