Ferie i Berlin

Oplev julestemningen med en ferie i Berlin i december, hvor transport og hotel er inklusiv

  • Hotel Best Western Plus Amedia Hotel Berlin Kurfürstendamm
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 757

Måsked du har været der masser af gange? Måske har du altid haft lyst til at opleve en ferie i Berlin? Uanset hvad, så er det bestemt ikke en dum ide at tage afsted i december. Og prøv at se denne rejse, jeg har sammensat til dig. 2 nætter på 4-stjernet hotel, der ligger rigtig godt i forhold til shopping og sightseeing, som jeg har fundet lige her, og tog tur-retur finder du her! Og prisen er fra bare 757,- pr. person.

Ferie i Berlin

I Berlin venter der dig ca. 60 traditionelle julemarkeder og vinterfornøjelse. Lys, julepynt, juletræer og masser af oplevelser. Hyg jer med småkager, tag en kop varm kakao eller glühwein i hånden og gå en tur i byen. Nyd de spektakulære lysdekorationer ned af Unter den Linden, og ved slottet Charlottenburg afholdes Berlins største julemarked i eventyrlige omgivelser. Du kan læse mere om de forskellige julemarkeder her.

Samtlige værelser på det 4-stjernede Best Western Plus Amedia Hotel Berlin Kurfürstendamm er lydisolerede og stilfuldt indrettede. Værelserne har fladskærms-tv, skrivebord, gratis wi-fi, og minibar. Der er eget badeværelse med brusebad. Hotellet ligger på Berlins populære butiksgade Kurfürstendamm, hvor I finder masser af caféer, restauranter og butikker. Savignyplatz S-Bahn og metrostationen Uhlandstraße ligger inden for 5 minutters gang fra hotellet, så I kommer let rundt til alle byens seværdigheder.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 overnatninger i værelse med plads til to personer på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

Dette tilbud tager udgangspunkt i tog fra København til Berlin. Men I kan også vælge at flyve. Så ændrer I det bare inde på Momondo.dk. I kan også flyve fra Billund – find billet her, og hvis I vil flyve fra Aalborg, så kan I booke her!

 

deal-screenshot