fra kr. 3699

Med udgangspunkt i jeres 4-stjernede hotel, Globales Reine Cristina i Algeciras, som tidligere har huset både kong Juan Carlos og prime minister Winston Churcill, har I jeres base for enten 7 eller 14 nætter på denne ferie i Andalusien.

I får stillet en lejebil til rådighed, så I frit kan køre rundt i området og besøge de mange hyggelige, spændende og historiske byer her i det allersydligste af fastlandet Spanien.

Inklusiv i rejsen, som er arrangeret af Travelbird, får I også en dagsudflugt til Tanger i Marokko. Fly tur/retur er naturligvis også inkluderet. I kan flyve fra enten København, Billund eller Aalborg.

Ferie i Andalusien inkl. lejebil og udflugt til Tanger

Med jeres bil kan I nemt komme rundt til de mange byer i området, eksempelvis til Ronda, som går for at være en af de smukkeste i området med sin beliggenhed på en bakketop forbundet af en bro over kløften. Eller hvad med Gibraltar, hvor den imponerende Gibraltarklippe rejser sig dramatisk op ad vandet og giver ly til byen?

På jeres dagsudflugt til Tanger vil I både blive vist rundt i den moderne og historiske del af byen, se paladset, kasbahen, medinaen og souken samt nyde en traditionel marokkansk frokost.

Kort sagt så er alle mulighederne åbne for jer på denne tur!

deal-screenshot

andalusien
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning