Ferie i Alicante

En uge inkl. lejebil med fri km og morgenmad på det firestjernet hotel

  • Hotel Finca el Tossal
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 4551

Forestil dig at ligge i dit boblebad med et glas cava i hånden imens du kigger ud over de solrige skråninger højt over Alicante. Det er præcis, hvad du kan med denne skønne ferie i Alicante fra Eliza was here.

I bor blot 14 km fra kysten oppe i Algar-dalen, men med jeres lejebil stillet til rådighed, kan I hurtigt nå kysten, eller ind til Alicante på en halv times tid – vejene bugter sig jo blødt opad bjergene her.

I skal bo på det firestjernet hotel, eller landsted, Finca el Tossal, der har fem værelser til sin rådighed. Ikke noget med overrendte charterhoteller her. Dette er udelukkende afslapning, ro og idyl.

Ferie i Alicante med lejebil

Det er på Eliza was here, at jeg har fundet dette fantastiske tilbud på en drømmeferie i Alicante til jer. Nyd en uge med fly fra enten København, Billund eller Aalborg, lejebil med fri km og daglig morgenmad.

Morgenmaden bliver serveret eksempelvis på jeres terrasse med udsigten, eller måske I hellere vil indtage den ved sengen? I bestemmer. På Finca el Tossal bliver I indlogeret i en juniorsuite, der har plads fra 2-3 personer. Det 34 m2 store værelse har et fint HI-FI-anlæg, men også udsigt over både bjergene og havet.

Hotellet ligger i skønne omgivelser i Algar-dalen med bjerge og endeløse plantager med appelsin-, lime-, avocado- og mandeltræer uden for jeres dør. Og så har I den mest fantastiske lille pool, som bugter sig blødt igennem hotellets hjerte, den grønne have.

OBS! I øjeblikket kan du få 400,- i rabat på alle rejser til Spanien hos Eliza was here, hvis du booker mellem 31. marts til og med 9. april 2017! Få rabatkoden her.

deal-screenshot