Ferie med hvalsafari på Gran Canaria

7 eller 10 nætter på hotel med halvpension inkl. fly, transfer og dagsudflugt

  • Hotel Hotel Rey Carlos
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 5209

Nu får du chancen for at nyde sol og Gran Canarias skønne strande! Med dette tilbud fra TravelBird.dk, får I 7 eller 10 nætter på hotel i Maspalomas inkl. halvpension samt fly tur/retur og lufthavnstransfer. Derudover inkluderer tilbuddet en dagsudflugt med hval- og delfinsafari, så hvis I er vilde med fantastisk natur og havets dyr, er denne tur bestemt noget for jer!

Gran Canaria er kendt for sit varierede og smukke landskab og et lækkert, mildt klima. På denne ferie får I rig mulighed for at nyde solen og udforske lige det af øen, I har lyst til – ørken, bjerge, strande, Maspalomas gamle fyrtårn? Det er bare om at vælge 😉

I kan se frem til en ekstraordinær naturoplevelse en af dagene på ferien, da I bliver sejlet ud på vandet med taxibåd og med lidt held kan I spotte hvaler og delfiner. På turen får I også mulighed for at snuppe en dukkert, hvis I skal køles lidt af i varmen.

Ferie med hvalsafari på Gran Canaria

I bliver indkvarteret på Hotel Rey Carlos, som blot ligger 500 meter fra stranden. Hotellet har et stort poolområde, hvor I også kan dase og benytte swimmingpool, terrasse og strandbar. Der findes også et wellness-område på hotellet, så I kan købe massage og skønhedsbehandlinger, hvis I lyster.

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som har minibar, TV altan og privat badeværelse.

deal-screenshot

Captureopd