fra kr. 1639

Prag er den perfekte storbydestination – her finder I alt, hvad hjertet begærer og dette ophold er endda på femstjernet hotel med wellness! I byens historiske centrum kan I opleve adskillige unikke seværdigheder, og det er da også derfor, Prag har en fornem plads på UNESCOs verdensarvsliste.

I finder dette rejsetilbud på TravelBird.dk. Når I besøger Prag, skal I selvfølgelig opleve den smukke Karlsbro samt Lobkowicz-paladset, og hvad med at tage en sightseeingbåd på Vltava-floden? Der er nok at se og opleve, og når I tager hjem til hotellet, kan I glæde jer over at bo i fem-stjernede omgivelser og gøre brug af wellnessfaciliteterne i Apollo Day Spa.

Femstjernet wellness i Prag

I bor på Corinthia Hotel Prague, som ligger nær det centrale Prag – I kan tage metroen ganske få stop for at nå byens indre shopping- og natteliv, eller I kan blot gå dertil. Hotellet ligger på et bakket terræn og har derfor en fantastisk panoramaudsigt over byen. På øverste etage er hotellets wellnessområde, hvor I kan slappe af oven på jeres sightseeing eller geare op til en ny dag i Prags smukke gader. Wellnessområdet har indendørs pool, sauna og dampbad.

I indkvarteres i et deluxe-dobbeltværelse med udsigt over den historiske by. På værelser har I TV, te- og kaffefaciliteter, minibar, aircondition og privat badeværelse.

deal-screenshot

deal prag
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning