fra kr. 4579

Tag med på en tur til fantastiske Norge hvor I oplever både storby og Norges betagende natur. Turen er fordelt mellem Oslo og Stavanger så I moderne arkitektur, nordisk gastronomi, glitrende fjorde og en uforlignelig natur i vente. Og I skal med på et magisk fjordcruise til Lysefjorden og den enorme klippe, Preikestolen, hvor I kommer til at opleve nogle af Norges mest berømte landskaber.

Fantastisk ferie i Norge

Det er på Travelbird.dk I finder denne tur til skønne Norge.

Jeres norske eventyr starter i hovedstaden Oslo, hvor I har 2 eller 3 overnatninger (alt efter hvor mange dage I vælger) til at udforske storbyen. Oslo har et flot udvalg af spændende museer, hvor I kan opleve alt fra moderne kunst, Edvard Munch og norsk folkekultur til vikingeskibe, klassisk kunst og skihistorie. Efter jeres dage i Oslo går turen videre til Stavanger med toget. Turen tager omkring 8 timer, så der bliver nok tid til at læse en god bog og nyde udsigten til det betagende landskab, der suser forbi.

I Stavanger ligger gamle huse fra det 18. århundrede og I kan slentrer gennem de små gader hånd i hånd.  Om morgenen på jeres anden dag i Stavanger (dag 4 ved 5 overnatninger, dag 5 ved 7 overnatninger) skal I på et flot fjordcruise til Lysefjorden, hvor I kommer forbi brusende vandfald, øde øer og knejsende bjergtinder. Oplev den mystiske grotte, Fantahålå, se gederne, der holder sommerferie i fjeldene, og drik det friske fjeldvand ved Hengjane-vandfaldet. På dette fjordcruise kommer I også forbi den imponerende klippe Preikestolen, der er en af Norges mest populære seværdigheder.

The opera house in Oslo. Norway_shutterstock_93767341

5 eller 7 nætters ferie i Norge på hotel i Oslo og Stavanger inkl. morgenmad, fjordcruise til Lysefjorden og Preikestolen og fly fra København

  • Rejseperiode: 3. september – 27. december, 2016 
  • Rejselængde: 5 eller 7 nætter
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Oslo, Norge
  • Flyselskab: SAS
  • Pension: Morgenmad 
  • Lufthavns transfer: Ikke inkluderet 
  • Pris: Fra 4579,- pr. person

deal-screenshot

rundtur_norge_snap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning