Familievenligt og sol – ferie i Bulgarien

Nyd en dejlig ferie i Bulgarien m. All inclusive, hotel, fly og transfer

  • Hotel Imperial Hotel
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2894

En ferie i Bulgarien, hvor ALT er betalt hjemmefra, så I ikke behøver at frygte at logge på netbank, når I er hjemvendt efter en skøn og solrig ferie 😉

Med dette tilbud kommer I til at bo på Imperial Hotel, der er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende et par minutters gang fra vidunderlig sandstrand.

Jeres ophold er med All Inclusive, så måltider, snacks og drikkevarer indgår i prisen. Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler Imperial Hotel til særligt børnefamilier men også til voksne, som vil bo tæt på stranden og med All Inclusive under ferien i Bulgarien.

Familievenligt og sol – ferie i Bulgarien

Det er på Sunweb.dk, at I kan booke denne ferie i Bulgarien.

Det livlige centrum af Sunny Beach ligger 3 kilometer fra hotellet og nås nemt med shuttlebus. I kan også tage på tur til Nessebar – centrum af byen nås i løbet af 15 minutter til fods.

På jeres hotel hersker en rar atmosfære, og der er gode faciliteter for hele familien. Børnene kan boltre sig i børnepoolen eller være med til nogle af de sjove aktiviteter, som hotellets underholdningsteam arrangerer i ugens løb. Her er også et dejligt spacenter, som bl.a. har indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, fitness-faciliteter og mulighed for massage (mod betaling). Hotellets samlingspunkt er det skønne poolområde, hvor i kan nyde livet på en af solsengene, snuppe en drink i poolbaren eller hoppe i den store swimmingpool.

 

deal-screenshot