Familievenlig ferie på Playa del Ingles

Bo i hyggelige og tilbagetrukne bungalows i den danske vinterperiode

  • Hotel Bungalows Parque Paraiso
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norgwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2029

Hvis der bare skal stå afslapning og sol på programmet denne vinter, så er det et ophold som dette tilbud fra Sunweb til Playa del Ingles, I leder efter. I vil bo på et bungalow hotel, Parque Paraiso I, hvor i er trukket lidt tilbage fra den pulserende by, men dog stadig i gåafstand til både by og strand.

Og så er der naturligvis også pool til både børn og voksne. Poolområdet er faktisk selve hjertet i dette bungalowkompleks, da det er omkranset af en lille palmepark, som igen er omkranset af alle bungalows. Virkeligt idylisk!

Familievenlig ferie på Playa del Ingles

Jeres bungalow er indrettet enkelt med et lille køkken, terrasse og soveplads til tre personer. I komplekset er der også både restaurant og bar. Om opholdet skal vare 1 uge eller helt op til 4 uger, det er op til jer at bestemme.

Med andre ord har I adgang til alt det basale til en rigtig fornuftig pris fra 2.029 pr. person, naturligvis inkl. fly t/r og lufthavnstransport. En halvpension kan tilkøbes, hvis det ønskes. Se alle betingelser og muligheder på tilbudet fra Sunweb.

 

deal-screenshot

capture