Familiehotel i Alanya

All inclusive sommerferie på hotel i rolige omgivelser

  • Hotel Hotel Artemis Princess
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab SunExpress
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1881

Søger du en rolig sommerferie i år men stadig med bekvemmeligheden fra et all inclusive hotel? Så er dette familiehotel i Alanya måske sagen. Det er det 146 værelses store Hotel Artemis Princess, som er klar til at tage imod jer fra allerede fra denne weekend og frem til 15. oktober. Det ligger fire km øst for Alanya i byen Oba, men blot et par minutters gang fra sandstranden.

Naturligvis også hotellet også et poolområde, inklusiv separat børnepool. I kan også fornøje jer med beach volley, bordtennis, fitnessrummet, hamam og sauna. Og hvis I virkeligt vil forkæles kan I bstille massage på hotellet.

De tre barer, inklusiv en pool, samt restauranten forsyner jer med drinks, drikkevarer og mad igennem hele dagen fra tidlig morgen til sen aften.

Familiehotel i Alanya med all inclusive

Det er på Sunweb, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Priserne starter fra bare 1.881,- pr. person for en uge med afrejse allerede nu her på lørdag. Men I kan også booke helt op til fire uger eller nøjes med tre dage.

I bookingen af værelserne kan I vælge mellem alt fra et enkeltværelse og helt op til et familieværelse, hvor der kan være to voksne og to børn.

Er du på udkig efter andre billige ferier til Tyrkiet? Så tag et kig på min tilbudsside “Rejser til Tyrkiet – Holidayguru.dk

deal-screenshot