Familieferie til Alanya

7 dage på luksushotel inkl. fly tur-retur, transfer og ultra all inclusive

  • Hotel Hotel Asia Beach Resort & Spa
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3875

Alanya ligger ud til Middelhavet, ved foden af de smukke Taurusbjerge. Byen er gennem de seneste år blevet danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, og det er ikke uden grund, at danskerne elsker at holde ferie i Alanya. Byen har en unik blanding af velfungerende ferieby, tyrkisk gæstfrihed, indbydende klima og barsk og uberørt natur. Derudover får man meget for pengene. Især lige nu, hvor prisen på en tyrkisk lira er helt i bund, får du flere lira for din krone.

Det er derfor bare med at komme afsted på familieferie til Alanya, inden valutakursen stiger igen.

Familieferie til Alanya med all inclusive

Det er på Sunweb.dk, I finder denne rejse til Alanya.

I bor på det lækre Hotel Asia Beach Resort & Spa*****, som er et nybygget hotel og ligger i Oba, ca. 3 km fra Alanya. Den populære Øststrand ligger lige på den anden side af hovedvejen, og her kan I nyde solen med tæerne i sandet eller fra den store mole, der hører til hotellet. Fra Asia Beach er der ca. 300 m til centrum af Oba, hvor I finder et udvalg af restauranter og butikker, og Alanyas livlige centrum nås nemt med en dolmus. Hotellet har et attraktivt poolområde med vandrutsjebaner, et lækkert spa center og faciliteter som billard, bowling, bordtennis og beachvolley. Da opholdet er med ultra all inclusive, er måltider, snacks og udvalgte drikkevarer inkluderet i prisen.

Hvis I rejse allerede i september eller oktober, kan I forvente dagtemperaturer på 22-27 grader. Men hotellet er også allerede åbent for bookinger i 2019.

deal-screenshot

alanya