Familieferie på Mallorca

En uge på 4* hotel lige ved stranden + halvpension, fly t/r og transfer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 5049

Mallorca. Drømmedestinationen. De hvide strande. Det blå vand. Den varme sol. Alt det og mere til er det, vi tænker på, når vi tænker på en rejse til Mallorca. Og lige nu kan I komme afsted på en skøn familieferie til Mallorca med Sunweb. Her får I nemlig en hel uge med halvpension, fly t/r og transfer fra kun 5.049,- per person!

Familieferie på Mallorca

I skal bo på det skønne Iberostar Albufera Park, som er er et super familievenligt hotel. Hotellet ligger i et flot grønt område lige ud til en lækker strand. Der er også pool, børnepool, tennisbaner og børneklub. Hvis I vil forkæles lidt, kan I tage et smut i wellnesscenteret, eller I kan starte jeres dag med en tur i hotellets fitnesscenter. Værelserne har alle balkon og er indrettet i traditionel stil. I har halvpension med i opholdet. Hvis I vil have snacks udover jeres halvpension, så er der butikker og supermarked tæt på hotellet, ellers kan I opgradere til all inclusive i bookingprocessen.

Læs også

Se andre ferietilbud til Mallorca

deal-screenshot

deal-mallorca