4* familieferie på Mallorca

1 uge på 4* hotel lige ved stranden med fly t/r fra AAR, AAL, BLL og KBH + transfer (mulighed for all inclusive ell. halvpension)

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 5669

Mallorca er den perfekte sommerferie destination for de fleste danskere. Og med dette tilbud på en familieferie på Mallorca fra Sunweb.dk, så kan I være med i alt det sjove! I skal bo på et 4* familievenligt hotel lige ud til en super lækker strand. I kan flyve fra alle Danmarks store lufthavne, og selvom opholdet ikke er med pension, kan I tilkøbe enten halvpension eller all inclusive i bookingprocessen. Så I kan stort set skræddersy denne ferie, så den bliver præcis, som I vil have den. Fantastisk!

4* familieferie på Mallorca

I skal bo på et 4* hotel lige ud til stranden. Hotellet hedder Iberostar Ciudad Blanca, og det er et stort familievenligt hotel med et dejligt poolområde. Der er også både legeplads til børnene, og til de voksne er der et lækkert wellnessområde, hvor I kan få massage (mod betaling). I skal bo i egen lejlighed (med plads til 4 pers.), og I har jeres eget minikøkken. Der er også balkon med til alle lejligheder.

Se andre charterferietilbud 

deal-screenshot

Udklip