Familieferie på Zakynthos

Bestseller hotel på Zakynthos med flybilletter fra 3.199,-

  • Hotel Villa Nostos
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab A320
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3199

Dette hotel, Villa Nostos, ligger tæt på byen Kalamaki på Zakynthos og er uden tvivl et af yndlingshotellerne for Aarhus Charters gæster på denne græske ferieø. Hotellet tilbyder hyggelige rammer og perfekt beliggenhed, hvor både byens spisesteder og sandstranden er inden for gåafstand, hvilket også gør det ideelt til en familieferie på Zakynthos.

Aarhus Charter har hele hotellet, så der bliver løbende arrangeret små events for gæsterne, som alle er velkommen til at tage del i.

I kan vælge mellem flere værelser i bookingen på Villa Nostos, lige fra 2-4 personers værelser og eksempelvis med havudsigt. Der er dog allerede ved at være udsolgt, så I skal skynde jer lidt. Flyet afgår fra Aalborg eller Aarhus.

Familieferie på Zakynthos

Det er på Aarhus Charter, jeg har fundet dette ferietilbud til Zakynthos til jer.

Det er billigt at rejse hertil på efterårsferie i oktober, men vær dog opmærksom på, at det er lavsæson i oktober på Zakynthos, og at flere butikker og restauranter kan have lukket. Det er dog muligt at tilkøbe mini all inclusive til jeres hotelophold, så I ikke behøver ikke at tænke på, hvilken restaurant i Kalamaki I skal vælge til jeres måltider.

Og hvis ikke I vil gå ned til stranden, kan I også bare slappe af ved hotellets pool – her er også en separat børnepool.

capture

Måske du også kan blive fristet af en billig ferie til Rhodos? Bare kig på min tilbudsside “Rejser til Rhodos – Holidayguru.dk

deal-screenshot

deal-zakynthos