Familieferie i Holland

Tilbring 4, 5 eller 8 dage på hyggelig familieferie i Holland.

  • Hotel Het Drentse Wold
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1339

I det nordlige Holland ligger ferieparken Het Drentse Wold i et skønt område, som er kendt for sin smukke natur. Det er det ideelle sted for en familie at komme lidt væk fra hverdagen og nyde samværet med hinanden i grønne omgivelser. Dealen finder du hos TravelBird.

Efteråret er for alvor ved at tage fat, og er der noget mere hyggeligt end at samle familien eller en gruppe nære venner og komme ud at nyde naturen og slutte af med masser af hygge, varm kakao og en hjemmelavet middag senere? I Het Drentse Wold kan I leje en rigtig lækker, nyistandsat hytte med plads til 6 personer, og der er alt, hvad I kan få brug for til en afslappende ferie i familiens skød. Parken er super familievenlig med masser af spændende aktivitetsmuligheder.

Familieferie i Holland

I kommer til at bo i en flot hytte, som er udstyret med fladskærms-TV, centralvarme, en stue med bløde møbler, terrasse samt et køkken. Der er tre soveværelser i hytterne, så du kan tage familien under armen fra 26. september og senest 16. december. Se alle de mulige datoer og flere detaljer hos TravelBird.

Inden for relativ kort afstand fra hytterne ligger der flere interessante parker og andre seværdige steder, man kan besøge. Hvis I har cykler med, eller lejer dem på stedet, kan I let komme rundt i omegnen og eventuelt besøge den nærliggende familiepark med ulve, en indendørs forlystelsespark eller måske nationalparken De Weerribben-Wieden. Het Drentse Wold er en bilfri park med masser af aktiviteter for både børn og voksne, så det er heller intet problem bare at hygge sig i nærområdet. I kan vælge at tilbringe 3, 4 eller 7 overnatninger på stedet.

holland

deal-screenshot

het-drentse-wold_22092016