fra kr. 3839

Et mix af den arabiske kultur og den nordafrikanske natur, velkommen til 1001 nats eventyr i ørknens perle Marrakech. Mange danskere har forelsket sig i Marokko, og det er der bestemt ikke noget at sige til. Denne eventyrlige rejse vil give jer et dejligt minde for livet.
Det lækre spa-hotel, La Kasbah Igoudar Suites & Spa, er beliggende med udsigt til Atlasbjergene, og fra bare 2.669 kr kan du tage del i dette eventyr i op til 7 dage, hvis du booker via TravelBird.

Marrakech er en af de største byer i Marokko og i bymidten findes den største souk (marked) i Marokko og det store torv, Djemaa al Fna, siges at være det travleste i hele Afrika. I Marrakech kan du på én gang opleve både kaos og charme, orientalsk kultur og genopleve landets historie på museet Maison de la Photographie.

Efter en dag fyldt med oplevelse i Marrakechs gader kan du lade op på hotellet i de afslappende omgivelser eller med en spabehandling, som du får 20% rabat på eller benytte dig af den gratis massage (1 time per person), du får tilbudt som gæst på hotellet via dette tilbud. Og så skal I også på udflugt til Atlasbjergene på en heldagstur.

Lyst til udflugter?

Men der er ingen grund til at sove for længe hver morgen. Efter morgenmaden, der er inklusiv i prisen, er nydt, har du mulighed for at springe på en af de tilbudte udflugter, jeres helt eget lille eventyr i Marrakech. Eksempelvis en tur med luftballon over Marrakech og efterfølgende kamelridetur i ørknen.

Eller måske en guidet tur rundt i den historiske del af Marrakech. Den engelsktalende guide kan fortælle alle de små historier, som du ikke lige har fundet i rejsebøgerne. Inkluderet i turen er også et besøg i den storslået moske Koutobia og Bahia Paladset.

En tredje mulighed er et besøg i de forskellige botaniske haver, frugtplantager og olivenlunde, som findes i området. Afslutningsvis på dagen får I en tur i hestevogn gennem Agdal-haven.

Og endelig er der også en fantastisk mulighed for en forfriskende tur til det betagende Ouzoud-vandfald, der har et fald på over 100 meter midt i mellem de røde klipper og oliventræer.

Ved alle fire ture bliver I hentet og bragt til hotellet igen.
Om I har lyst til en, to eller alle fire ture aftaler I blot med hotellet.

  • Priser er som følger:
    • Kamelridetur og luftballon over Marrakech (halvdagstur) 1.415 DKK/person
    • Guidet tur i Marrakech (halvdagstur) 335 DKK/person
    • Besøg i tre botaniske haver samt tur med hestevogn (halvdagstur) 335 DKK/person
    • Udflugt til Ouzoud-vandfaldet (heldagstur) 375 DKK/person

1001 eventyr i Marokko

deal-screenshot

Capture