fra kr. 2839

Et mix af den arabiske kultur og den nordafrikanske natur, velkommen til 1001 nats eventyr i ørknens perle Marrakech. Mange danskere har forelsket sig i Marokko, og det er der bestemt ikke noget at sige til. Denne eventyrlige rejse vil give jer et dejligt minde for livet.
Det lækre spa-hotel, La Kasbah Igoudar Suites & Spa, er beliggende med udsigt til Atlasbjergene, og fra bare 2.669 kr kan du tage del i dette eventyr i op til 7 dage, hvis du booker via TravelBird.

Marrakech er en af de største byer i Marokko og i bymidten findes den største souk (marked) i Marokko og det store torv, Djemaa al Fna, siges at være det travleste i hele Afrika. I Marrakech kan du på én gang opleve både kaos og charme, orientalsk kultur og genopleve landets historie på museet Maison de la Photographie.

Efter en dag fyldt med oplevelse i Marrakechs gader kan du lade op på hotellet i de afslappende omgivelser eller med en spabehandling, som du får 20% rabat på eller benytte dig af den gratis massage (1 time per person), du får tilbudt som gæst på hotellet via dette tilbud.

Lyst til udflugter?

Men der er ingen grund til at sove for længe hver morgen. Efter morgenmaden, der er inklusiv i prisen, er nydt, har du mulighed for at springe på en af de tilbudte udflugter, jeres helt eget lille eventyr i Marrakech. Eksempelvis en tur med luftballon over Marrakech og efterfølgende kamelridetur i ørknen.

Eller måske en guidet tur rundt i den historiske del af Marrakech. Den engelsktalende guide kan fortælle alle de små historier, som du ikke lige har fundet i rejsebøgerne. Inkluderet i turen er også et besøg i den storslået moske Koutobia og Bahia Paladset.

En tredje mulighed er et besøg i de forskellige botaniske haver, frugtplantager og olivenlunde, som findes i området. Afslutningsvis på dagen får I en tur i hestevogn gennem Agdal-haven.

Og endelig er der også en fantastisk mulighed for en forfriskende tur til det betagende Ouzoud-vandfald, der har et fald på over 100 meter midt i mellem de røde klipper og oliventræer.

Ved alle fire ture bliver I hentet og bragt til hotellet igen.
Om I har lyst til en, to eller alle fire ture aftaler I blot med hotellet.

  • Priser er som følger:
    • Kamelridetur og luftballon over Marrakech (halvdagstur) 1.415 DKK/person
    • Guidet tur i Marrakech (halvdagstur) 335 DKK/person
    • Besøg i tre botaniske haver samt tur med hestevogn (halvdagstur) 335 DKK/person
    • Udflugt til Ouzoud-vandfaldet (heldagstur) 375 DKK/person

1001 eventyr i Marokko

deal-screenshot

marokko-1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning