fra kr. 2499

Solferie på Kreta – det lyder ikke dumt, vel? Denne rejse tager jer til hotellet Seafalios, der ligger direkte på sandstranden i Kalamaki. Her er der masser af mulighed for at slappe af ved stranden og i det skønne hav.

Der er ikke langt fra hotellet Seafalios til hovedbyen Chania på Kreta. I Chania finder I både gamle, smukke antikke bygninger, en hyggelig havnepromenade og et bredt udvalg af cafeer, restauranter og barer. Der er også masser af shoppingmuligheder, og det er også i Chania, at I skal befinde jer, hvis I ønsker et farverigt natteliv.

Hvis I har kørekort, vil jeg anbefale jer at leje en bil og udforske øen på egen hånd. Den uspolerede natur og de smukke strande er et must at opleve, når du besøger Kreta.

En uges ferie på Kreta med solgaranti

Det er Århus Charter, der sender dig en uge til skønne og smukke Kreta.

I bliver indkvarteret på hotellet Seafalios. Glæd jer til at sidde på den skønne tagterrasse, der har åben i forbindelse med morgenmaden samt fra klokken. 20 – 22, hvor der er mulighed for at beundre den smukke solnedgang. Opholdet er uden pension, men der kan tilkøbes morgenmad for 400,- pr. person pr. uge.

Alle lejligheder på hotellet har balkon og havudsigt, og er desuden indrettet med køkkenniche, bad/toilet, hårtørrer, TV og aircondition (mod gebyr).

Hotellet er placeret på en skøn, børnevenlig sandstrand med lækkert lavt badevand. Der er også en mindre swimmingpool, hvor der er mulighed for at blive kølet ned. Der er gratis WiFi på udvalgte områder, men da internettet i Grækenland har varierende dækning, kan der ske udfald.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning