fra kr. 3999

Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer med lækre sandstrande og azurblåt hav. Og det er netop her, denne rejse tager dig til! En uges ferie på Cypern med garanti for en stor dosis D-vitaminer, som du måske har undværet på det seneste. På Cypern finder man mange attraktioner, der er værd at besøge. Tag f.eks. på tur til Afrodites sten, hvor der er en fantastisk sten-strand og lækkert badevand. Hvis du vil besøge en anden lækker strand, så tag til turistbyen Coral Bay, der byder på nogle af de bedste strande.

Cypern har også masse andet end strande. Tag på bådudflugt eller dykker-tur. I kan også tage på mountainbiking, naturvandringer eller vingårdsbesøg. Hvis I lejer en bil, så kan I let komme til alle øens herligheder.

En uges ferie på Cypern

Denne dejlige rejse finder du hos Aarhus Charter. I bliver indkvarteret på hotel Mayfair, der er et af Aarhus Charters mest populære hoteller på Cypern.

OBS: Hvis I booker inden 9. marts 2017 kan I blive gratis opgraderet til et all inclusive ophold.
En opgradering til all inclusive vil normalt koste 1.500,- pr. uge. Men det er også muligt at opgradere til en mini all inclusive for 800,- pr. uge, det vil inkludere morgenbuffet samt diverse drikkevarer i baren.

Hotellet ligger mellem den øvre og nedre bydel i Pafos i gåafstand til både strand, restauranter og diverse forretninger. Der er flere forskellige værelser at vælge i mellem, lige fra enkeltværelser, til 2-værelseslejligheder med plads op til fire personer.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning