fra kr. 2999

Sol, sommer og afslapning. Er det ikke dét, vi alle vil have? En uges ferie, eller måske endda to, med halvpension på dette lækre hotel på Korfu, er rammerne sat for en god stund i sommerhalvåret. Du skal dog være hurtigt ude, hvis du vil have en billig rejse. Prisen stiger nemlig markant i juli og august. Så hvis du har været på udkig efter en billig afbudsrejse til Korfu er dette et rigtig godt bud.

Det er  som slår dørene op for jer fra maj til oktober. Beliggende tæt på den hyggelige by Gouvia og en kort gå

Nyd sommeren i lejlighed på Korfu

Det er på Suncharter.dk, at jeg har fundet denne rejse til jer. Prisen for en uges ferie inklusiv fly fra Aalborg starter fra 2.999,- pr. person.

Indlogeringen sker på det 3-stjernede Paradise Hotel Corfu, der har en smuk panoramaudsigt over det nærtliggende hav. I kommer til at bo i et dobbeltværelse med udsigt til haven, hvor oliven- og citrustræer står spredt. Alle værelser har air condition, tv, eget badeværelse med hårtørrer samt en balkon eller terrasse. I har også et køleskab til at køle jeres drikkevarer af i.

Hvis ikke I vil bevæge jer ned til stranden, cirka 600 meter væk, kan I blive afkølet i hotellets pool eller nyde solens stråler på den store solterrasse. Der er også mulighed for at spille billard eller bordtennis på hotellet.

deal-screenshot

cprkuf