fra kr. 3298

Så skal der bestilles ferie! Her er der et rigtig godt tilbud til børnefamilierne: En uges all-inclusive ferie på Prime Family Club, et 4-stjernet familiehotel i feriebyen Side i Tyrkiet, med masser af faciliteter, som især tilfredsstiller familiens yngste medlemmer.

Hotellets solterrassen kredser om den dejlige swimmingpool, og I kan slænge jer på liggestole. Der findes en børneklub på hotellet, der arrangerer aktiviteter dagen igennem, såsom skattejagt og børnedisco for børnene. Derudover er der en separat børnepool, hvor der er lavt vand til de mindste. Der er også et område med en meget populær vandrutschebane (begrænset åbningstider). Så der er masser af sjov og underholdning for børnene.

Rejsen inkluderer all-inclusive, så alle måltider og drikkevarer er en del af prisen. I behøver ikke hive pengepungen frem én eneste gang! Snacks og drikkevarer i snackbaren på stranden er desuden også inklusiv.

En uges ferie med all-inclusive i Side i Tyrkiet

Hvis en uges familieferie i Side med all-inclusive lyder lækkert, så klik dig ind på Primo Tours.

I kommer til at bo på Prime Family Club, der er beliggende i den del af Side, som kaldes Kumköy. Hotellet er placeret i hyggelige omgivelser tæt ved en børnevenlig strand. Der er shopping, indkøbsmuligheder og forlystelser kort fra hotellet, og der er ca. 5 km til den antikke del af Side, som har en hyggelig shoppinggade med et bredt udvalg af butikker, restauranter og barer. 100 meter fra hotellet er der et busstoppested, så I har nemt mulighed for at komme rundt i lokalområdet.

Hotellets  værelser er med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, aircondition og balkon, og desuden er der en minibar, hvis indhold kan nydes mod ekstra betaling.

side fdask

 

 

 

deal-screenshot

side
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning