En uges ferie i Rom

Firestjernet hotel med daglig morgenmadsbuffet, inklusiv fly t/r

  • Hotel Hotel Degli Imperatori
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1918

En af verdens skønneste storbyer, nærmest et stort museum, med et pulserende liv, der forfører dig væk fra hverdagens trængsel og stress. Sådan kan Rom beskrives. Og det er netop på grund af den beskrivelse, at jeg har søgt efter billige rejser til Rom. Det er lykkedes mig at sammensætte en uges ferie i Rom for under 2.000 kroner, inklusiv et firestjernet hotel med morgenmad samt naturligvis fly tur/retur.

I kan eksempelvis checke ind på det firestjernet Hotel Degli Imperatori fra den 8. juni til den 15. juni. I kan finde hotellet på Trivago.

Og flybilletterne? Fra København afgår der løbende billige fly til Rom, direkte fly naturligvis. Dem kan I finde på Momondo.

En uges ferie i Rom på firestjernet hotel

I kan naturligvis også vælge andre datoer, end den uge jeg har fundet i juni. I retter blot datoerne til på Trivago, hvor I også kan vælge andre hoteller, og Momondo, som det passer jer.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bare SKAL se eller savner lidt inspiration til, hvad du skal opleve på en ferie i storbyen Rom, så kan du læse min artikel “Rom: Tips til den perfekte miniferie“. Her har jeg samlet nogle af de bedste tips til en ferie i Rom.

Men I kommer jo nok næppe uden om nogle af de største seværdigheder i Rom, som eksempelvis Colossuem, Fora Romanum, Den Spanske Trappe eller Vatikanet. Og så skal I da helt klart også nyde en ægte italiensk middag, som sluttes af med en espresso.

deal-screenshot