En uges all inclusive ferie i Alanya

4*hotel i rolige omgivelser, men gåafstand til centrum og strand

p.p. from kr. 2899

Skal ferien i år være nem og med alt betalt? Altså all inclusive, fly tur/retur og ikke mindst transferen fra lufthavnen til hotellet. Så læs med her. Jeg har lavet en deal med en uges all inclusive ferie i Alanya på et nyrenoveret hotel i gåafstand til både centrum af Alanya og den lækre Kleopatrastrand.

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til jer. I skal bo på det 4* Hotel Kleopatra Ramira, tidligere kendt som Vega Star, der ligger i den nordvestlige del af Alanya, som er ganske roligt område i Alanya og derfor passer til mange målgrupper.

OBS: Hotellet kan også bookes for sæson 2019 nu

En uges all inclusive ferie i Alanya

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene har en vandrutsjebane. I kan blive indlogeret på værelser med plads op til fem personer, eller nøjes med mindre. Se meget mere info om værelserne og deres faciliteter på Sunweb.dk.

Hvis I skulle mange lidt ekstra, til trods for jeres all inclusive ophold, så er der også et minisupermarked på stedet, som har de fornødne ting til at forsøde ferien. Ligeledes har hotellet også en shuttlebus, der tager jer gratis til stranden, hvis ikke I vil gå de 800 meter.

På hotellet kan I også både dyrke fitness, modtage massage eller gå i hamam og sauna.

deal-screenshot

Capture