fra kr. 3199

Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer med lækre sandstrande og azurblåt hav. Og det er netop her, denne rejse tager dig til!

I maj er gennemsnitstemperaturen 24°c, så der er et dejligt klima, og du har masser af mulighed for at få en dosis D-vitaminer, som du måske har undværet på det seneste. På Cypern finder man mange attraktioner, der er værd at besøge. Tag f.eks. på tur til Afrodites sten, hvor der er en fantastisk sten-strand og lækkert badevand. Hvis du vil besøge en anden lækker strand, så tag til turistbyen Coral Bay, der byder på nogle af de bedste strande.

Cypern har også masse andet end strande. Tag på bådudflugt eller dykker-tur. I kan også tage på mountainbiking, naturvandringer eller vingårdsbesøg. Hvis I lejer en bil, så kan I let komme til alle øens herligheder.

En uge på en af Middelhavets mest solsikre øer: Cypern

Denne dejlige rejse finder du hos Århus Charter. I bliver indkvarteret på Damon Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1080 anmeldelser), der er et flot, familievenligt og centralt beliggende lejlighedshotel med gåafstand til både strand, den hyggelige lystbådehavn og strandpromenaden.

Hotellet byder på en solterrasse med swimmingpool for både børn og voksne. Der er også en pool/snackbar, som serverer snacks, lette retter og kølige drikkevarer i løbet af dagen. Hotellet har også en restaurant, hvor – hvis man supplerer opholdet med Mini All Inklusive (morgenmad og frie drikkevarer i løbet af dagen – morgenmaden bliver serveret.

Damon Hotel er placeret en anelse udenfor centrum af Pafos by, men der er alligevel mange restauranter, barer og butikker i området, og der er busforbindelse til resten af øen. Hotellet råder også over et mindre motionsrum, tennis og bordtennis.

cypern hoteæ
Kilde: Århus Charter

 

 

 

deal-screenshot

cypern scren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning