fra kr. 2847

Den Franske Riviera er altid værd at besøge, og selvom det ikke er højsommer dernede endnu, så kan en uge i det lidt mere behagelige vejr være dejlig.

Dealen inkluderer en uge på “Golden Tulip Cannes hotel de Paris“, der er placeret i Cannes. Og selvom byen er kendt som de riges legeplads, så kan du sagtens få en dejlig ferie med en mindre pengepung. Byens midte lever op til dens ry om at være en af de mest glamourøse i verden, og det er priserne på restauranterne og barerne et godt eksempel på. Derfor: Hvis du vil spare penge, så søg mod byens sidegader. Her kan du få kulinariske oplevelser, som ikke smadrer hele budgettet. Cannes er kendt for sin filmfestival, og du kan bl.a. slå et smut forbi festivalpalæet og se alle de håndaftryk, der er sat af filmstjerner i cementen. En anden ting, som er ganske gratis, og som du kan få meget tid til at gå med i Cannes, er at glo. Sæt dig på en café, nyd en kop kaffe, og så ellers bare glo på alle typer af mennesker, der passerer. Du kan også gå en tur på havnen, hvor de store luksusyachter ligger, og blive imponeret over synet.

En uge på Den Franske Riviera på 4 stjernet hotel inkl. fly tur-retur

Hvis du vil en uge til Cannes for under 3000 kroner pr. person, så skal du klikke dig ind på Expedia.dk. Her finder du tilbuddet, som inkluderer overnatning på “Golden Tulip Cannes hotel de Paris” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 176 anmeldelser) samt fly tur-retur.

St. Tropez Yacht iStock_000003471885_Large-2

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

cannes
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning