fra kr. 3049

En fantastisk tur til Oslo og Bergen venter jer. Norge er virkelig et smukt land. Der er en skøn natur, høje bjerge og fantastiske fjorde. Turen begynder i Norges hovedstad Oslo, hvor I har mulighed for at besøge nogle af de seværdigheder byen har at byde på. Derefter går turen videre til Bergen med tog. Denne rejse er blandt de smukkeste i verden, så sæt jer til rette og nyd der smukke landskab I kører igennem. Sidste stop på turen er Bergen, hvor I ikke kun vil nyde den vidunderlige middelalderby, men også deltage i et unikt fjordcruise.

En tur med Bergenbanen mellem Oslo og Bergen

Det er på Travelbird.dk I finder denne unikke tur.

Dag 1-2 (1-3 hvis I vælger 6 dage)

I flyver fra København til Oslo og ankommer til Anker Hotel som ligger i den berømte gade Karl Johans Gate – en perfekt beliggenhed til et par dage i Oslo. Derefter kan I udforske byen på egen hånd. Oplev historiske bygninger som det kongelige palads og universitetet, og tag på shopping på Karl Johans Gate. Et besøg på Munchmuseet og en tur ud og se det flotte operahus er et must når man er i Oslo.

På opholdets 3. dag (eller 4. dag hvis I vælger 6 dage) tager I med toget til Bergen. Turen med Bergenbanen er helt unik! Sæt jer tilbage, slap af, og lad jer betage af den helt fantastiske, norske natur, som suser forbi vinduerne. Denne togtur er en af de helt store begivenheder på rejsen.

Fjordcruise i Bergen

Dag 3-5 (4-7 hvis I vælger 6 dage)

Efter en helt unik togtur gennem Norge, som tager cirka 7 timer, kommer I til Bergen, som er Norges andenstørste by. Bergen har en lang historie indenfor handel og søfart, og siden det 12. århundrede er dagens fangst blevet solgt på det berømte fiskemarked ved Torget. Den smukke natur og de farverige huse gør Bergen til et helt særligt sted.

Her bliver i indkvarteret på First Hotel Marin eller Comfort Hotel Holberg, alt efter hvornår I vælger at rejse. Begge hotellet ligger centralt i Bergen så I let kan komme ud og se byen.

På 2. dag i Bergen skal I på et fantastisk fjordcruise, hvor I kommer helt tæt på den norske natur. Båden sejler fra Zachariasbryggen og turen tager ca. 3 timer.  På turen kan I opleve de høje bjerge, den glatte vandoverflade og de mange eventyrlige vandfald fra en helt unik vinkel. Det bliver uden tvivl en oplevelse I aldrig vil glemme!

På dag 5 (eller 7, hvis I vælger 6 dage) går turen tilbage til Danmark fra Bergen Lufthavn.

4 eller 6 dages ferie i Norge med en tur med Bergenbanen fra Oslo og Bergen inkl fly tur/retur, fjordcruise i Bergen og hoteller

  • Destination: Oslo og Berge, Norge
  • Rejseperiode: 1. april – 23. oktober 2017
  • Rejselængde: 4 eller 6 nætter
  • Afgangs lufthavn: København
  • Flyselskab: Norwegian
  • Hotel: Anker Hotel i Oslo og First Hotel Marin eller Comfort Hotel Holberg i Bergen
  • Bedømmelse: Anker Hotel: 3,5/5 på TripAdvisor med 1.291 anmeldelser. First Hotel Marin: 3,5/5 på TripAdvisor med 1.122 anmeldelser. Comfort Hotel Holberg: 3,5/5 på TripAdvisor med 896 anmeldelser
  • Beliggenhed: Super centralt
  • Pension: Morgenmad
  • Lufthavns transfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 3.049,- pr. person
  • OBS: Bookinggebyr på 150,-

deal-screenshot

Capture