Eksotisk solferie på Guadeloupe

8 nætters solferie på Guadeloupe på lækkert hotel lige ved stranden!

  • Hotel Residence Tropicale
  • Luftfartsselskab Norwegian
p.p. from kr. 3956

Lange hvide strande, krystalklart vand og palmer – ja, jeg er i hvert fald klar til at besøge Guadeloupe! Guadeloupe er en ø-region, som tilhører Frankrig og ligger i Caribien. Øen har det perfekte klima med en årlig gennemsnittemperatur på 26 grader. Så pak badetøjet, snorkeludstyr og et håndklæde også er du klar!

Solferie på Guadeloupe

Det er på Trivago.dk jeg har fundet jeres hotel, og flybilletterne er fundet via Kayak.

De billige flybilletter til Guadeloupe har afrejse den 6. november og hjemkomst den 14. november 2018. Du kommer til at have 1 mellemlanding i Paris på vejen. Læs mere om flybilletterne til Guadeloupe.

I bor på lejlighedshotellet Résidence Tropicale, der ligger direkte ud til stranden på øens nord-østlige kyst, ved byen Moule. Jeres lejlighed har eget køkken og badeværelse, så I selv kan tilberede morgenmad eller aftensmad, hvis I skulle ønske det. Værelserne er lyst indrettet med alt, hvad I skulle få brug for. Hotellet har desuden en fin udendørs (men overdækket) spisestue, hvor I kan nyde et måltid eller en kop kaffe med palmetræer i baggrunden.

En 1-værelses lejlighed minikøkken koster fra 337,- pr. overnatning. Bliver du her i 8 nætter, løber det op i 1.347,- pr. person, hvis I er 2 om at dele lejligheden.
Bestil ferielejligheden på Guadeloupe her.

deal-screenshot