Altid haft lyst til at opleve den smukke, hollandske hovedstad? Så er en efterårstur til Amsterdam absolut værd at overveje! Især når du kan komme frem og tilbage med fly og få to overnatninger for under 1000 kroner pr. person.

Amsterdam må afgjort være en af de skønneste storbyer i Europa. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Efterårstur til Amsterdam

Jeg har fundet jeres hotel på Trivago.dk, og de billige flybilletter kan I købe på Momondo.dk.

Det 3-stjernede Amsterdam Teleport Hotel er beliggende lidt uden for centrum. Men 7 minutters gang fra hotellet finder I stationen Amsterdam Sloterdijk, der tager jer til centrum på 10 minutter. Der tilbydes gratis wi-fi på alle områder, privat parkering og cykeludlejning på selve ejendommen. Værelserne har kaffemaskine, tekøkken, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser. Der serveres dagligt morgenmad i morgenmadslokalet.

Udover hotel er flybilletter fra København til Amsterdam også en del af dette tilbud. Men hvis I ønsker at køre til Amsterdam, så kan I selvfølgelig nøjes med at booke hotellet. Tilbuddet tager udgangspunkt i rejseperioden fra den 24. – 26. oktober. Men det er muligt at ændre. Vær opmærksom på, at prisen også kan variere.

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning