Efterårsromantik i Paris

Få tre nætter og fly t/r fra bare 1175,- pr. person

  • Hotel Hotel Tamaris
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
Dates in sep. 2019
p.p. from kr. 1175

Det er ikke uden grund, at Paris bliver kaldt byernes by. Så, er der noget mere oplagt end at fejre sin kærlighed i netop Paris? Med sine mange smukke monumenter, katedraler og store parker indbydes der simpelthen bare til efterårsromantik i Paris.

I kender jo alle sammen Eiffeltårnet, Notre dame og Louvre med mere. Derfor vil jeg hellere fortælle jer om den fantastiske deal, jeg har sammensat til jer. Hvis I er villige til at rejse i hverdagene, i for eksempel oktober. Ja, så kan I opleve denne franske hovedstad over tre nætter på et fint 3 stjernet hotel tæt på Bastillepladsen for bare 1175,- pr. person, det er naturligvis også inklusiv fly t/r fra København direkte til Paris. Naturligvis kan en lignende rejse til en næsten lige så god pris også foretages henover en weekend.

Nye ting i Paris

Paris er i en konstant udvikling. Og noget af det helt nye og nærmest banebrydende i år er, at ni af deres smukkeste parker er begyndt at have åbent hele døgnet, eksempelvis Parc des Buttes Chaumont. Det startede i maj dog kun weekenden, men henover sommeren spredte det sig til alle ugens dage. I september skulle parkerne også gerne have åbent, men om det forsætter hele året ud, kan jeg ikke garantere.

Men en ting I helt sikkert kan i oktober og absolut ikke må snyde jer selv for under et besøg i Paris, det er en tur ud for det imponerende Versailles slot. Her kan I leje cykler og nemt komme rundt i den kæmpe park, som omkranser det gamle kongeslot, der dateres tilbage til 1623. Og som for mange i dag står som et slags bygningsmæssigt symbol på den Franske Revolution.

 

 

deal-screenshot