Efterårsromantik i Paris

Få tre nætter og fly t/r fra bare 1175,- pr. person

  • Hotel Hotel Tamaris
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1175

Det er ikke uden grund, at Paris bliver kaldt byernes by. Så, er der noget mere oplagt end at fejre sin kærlighed i netop Paris? Med sine mange smukke monumenter, katedraler og store parker indbydes der simpelthen bare til efterårsromantik i Paris.

I kender jo alle sammen Eiffeltårnet, Notre dame og Louvre med mere. Derfor vil jeg hellere fortælle jer om den fantastiske deal, jeg har sammensat til jer. Hvis I er villige til at rejse i hverdagene, i for eksempel oktober. Ja, så kan I opleve denne franske hovedstad over tre nætter på et fint 3 stjernet hotel tæt på Bastillepladsen for bare 1175,- pr. person, det er naturligvis også inklusiv fly t/r fra København direkte til Paris. Naturligvis kan en lignende rejse til en næsten lige så god pris også foretages henover en weekend.

Nye ting i Paris

Paris er i en konstant udvikling. Og noget af det helt nye og nærmest banebrydende i år er, at ni af deres smukkeste parker er begyndt at have åbent hele døgnet, eksempelvis Parc des Buttes Chaumont. Det startede i maj dog kun weekenden, men henover sommeren spredte det sig til alle ugens dage. I september skulle parkerne også gerne have åbent, men om det forsætter hele året ud, kan jeg ikke garantere.

Men en ting I helt sikkert kan i oktober og absolut ikke må snyde jer selv for under et besøg i Paris, det er en tur ud for det imponerende Versailles slot. Her kan I leje cykler og nemt komme rundt i den kæmpe park, som omkranser det gamle kongeslot, der dateres tilbage til 1623. Og som for mange i dag står som et slags bygningsmæssigt symbol på den Franske Revolution.

 

 

deal-screenshot