Leder du efter en efterårsferie på et dejligt hotel til en rimelig pris i et solrigt område? Stop søgningen! Jeg har fundet svaret på den smukke, græske Rhodos, hvor I bor på det firestjernede Al Mare Villas. 

Al Mare Villas er placeret ved kysten af Kiotari Beach på den sydlige del af Rhodos. De elegante studio-lejligheder og villaer har fantastiske udsigter over Middelhavet, og der er såmænd også villaer med private pools.

Med dette tilbud bor I i et studiolejlighed med havudsigt. Der er separat soveværelse og separat stue, gratis wi-fi, te-køkken, privat badeværelse, fladskærms-tv og aircondition. Hvis en hel villa med privat pool kunne friste, så er der også mulighed for at opgradere 😉

Efterårsferie på Rhodos

Hotellet finder I på Trivago.dkOg flybilletterne har jeg fundet på Momondo.dkHvis det passer bedre med en anden afgangslufthavn end København, så kan I tilpasse søgningen, så jeres ferie bliver helt perfekt.

Hotellet råder over 17 villaer, restaurant og reception. Der er rengøring dagligt, og det er muligt at tilkøbe morgenmad.

rhodos tri

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning