Efterårsferie i Stockholm

Hyggelig efterårsferie inkl. hotel samt fly tur-retur

  • Hotel Ibis Styles Stockholm Jarva
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1156

Efteråret gør kun Stockholm endnu smukkere. Her kan du tilbringe en fantastiske ferie, når træerne langs vejene begynder at skifte farve, og solen går lidt før ned. Efterårssolen maler den gamle bydel i Gamla Stan i en gylden farve, og du kan slappe af, når du går langs vandet her. Stockholms placering er ganske speciel, da den er spredt ud over utallige småøer, og hvis du har tid, bør du helt sikkert tage på en bådtur langs øerne. Læg vejen forbi Astrid Lindgrens museum Junibacken eller Drottningholm Slott, slottet, hvor den svenske kongefamilie bor.

Tag på en afslappet spadseretur gennem gaderne, kig i de spændende butikker, tag en pause på en af byens ​​restauranter og snup en kop kaffe. Og jeg kan love dig, at den gamle kliché med at svenskerne er de smukkeste mennesker i verden – den er absolut sand!

Om aftenene bliver du simpelthen nødt til at besøge Fjällgatan. Herfra får du en vidunderlig udsigtover Gamla Stan og museumsøen Skeppsholmen. Hvis vejret er dårlig, så tag på en lille rundtur i undergrundssystemet. Nogle af stationerne er kunstværker i sig selv – Kungsträdgården er især fantastisk.

Efterårsferie i Stockholm

Jeg har sammensat en ferie til jer, så I kan opleve smukke Stockholm. Jeres billige flybilletter finder i her! Og jeres hotel booker I på Trivago.

I bor på Ibis Styles Stockholm Jarva, der er placeret i en forstad til Stockholm. Fra hotellet er der en 5-10 minutters gåtur til Ulriksdal togstationen, og derfra kommer I til Stockholms hovedbanegård på 10 minutter.

Værelserne er moderne indrettet med trægulv og i flot stand. Hotellet råder også over en restaurant i stueetagen, og ved siden af finder I ​​lobbyen.  Ubegrænset wi-fi er inkluderet, når I bor på Ibis Styles Stockholm Jarva. Hotellet er et røgfrit hotel. Hver af de 183 moderne værelser har et skrivebord og fladskærms-tv.

Efterårsferie i Stockholm

 

 

 

deal-screenshot