Vil du forkæle dig selv, din ægtefælle og måske også et vennepar med en efterårsferie i Kroatien? Hotel Nautica i Novigrad, lige ud til den kroatiske vestkyst, byder på spa, wellness og massage foruden det behagelige klima Middelhavet har på denne årstid.

I bliver indlogeret på et lækkert superior double room med udsigt til parken, hvor der er plads til op til fire personer. For en pris fra bare 1260 DKK per person, kan I få tre nætter inklusiv stor morgenmadsbuffet, fri brug af wellness- og spakompleks, indendørs pool, jacuzzi og meget, meget mere. Læs mere om tilbudet på TravelCircus.

Luksus i Kroatien

Hotel Nautica er det helt oplagte sted, hvis I gerne vil forkæles. De mange muligheder for wellness, 20% rabat massage og endda 10% rabat på den nærliggende Navigare Restaurant giver de helt optimale rammer for at koble helt fra hverdagens travlhed og lade op igen.

I kan eksempelvis flyve fra København til lufthavnen i Pula, som ikke ligger langt fra Novigrad. Transfer fra lufthavnen til hotellet er mulig at aftale med Hotel Nautica. Jeg har tilføjet et link i denne deal til billige flybilletter fra Kastrup. Hvis du vælger at tage bilen, er der små 15 timer fra den dansk-tyske grænse til Novigrad, som ligger i det aller nordligste Kroatien.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning