fra kr. 999

Lyder en efterårstur til Amsterdam lokkende, så læs endelig videre!

Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Amsterdam byder på en perlerække af fascinerende og spændende attraktioner. Jeg har samlet nogle af de bedste tips til den hollandske hovedstad i denne lille guide: De bedste tips til Amsterdam. Og lige her har jeg fundet frem til en ferie, så I kan nyde byen.

I bor på Volkshotel, der ligger i Amsterdams østlige bydel, blot 50 meter fra metrostationen Wibautstraat, hvorfra I let kommer rundt til byens seværdigheder. Hotellet råder bl.a. over en lobby-café, aftenåben cocktailbar, arbejdspladser, mødelokaler og et kreativt centrum, hvor designere og musikproducenter mødes. På 7. etage ligger en restaurant/klub med panoramaudsigt over Amsterdam, hvor der afholdes fester fredag og lørdag. Gæsterne tilbydes gratis wi-fi,

hotellets tag er der mini-spa med 3 spa-bade og sauna. Alle hotellets værelser er minimalistisk indretning og har eget badeværelse med bruser. Der er også fladskærms-tv.

Efterårstur til Amsterdam

Det er på Momondo.dk, at I finder jeres hotel. På Trivago.dk kan I booke Volkshotel. Floden Amstel ligger 2 minutters gang fra Volkshotel, og Oosterpark ligger 850 meter derfra. Hotellet ligger 1,3 kilometer fra De Pijp, 2.2 kilometer fra Rembrandtplein og 2,7 kilometer fra museumskvarteret.

spa på taget
Spa på taget af Volkshotel.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 overnatninger i dobbeltværelse på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Ligesom I også kan vælge andre værelsestyper end dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning