Har du altid haft lyst til at opleve romantiske Venedig? Så har jeg sammensat en rejse til dig, så du kan få dit ønske opfyldt! Jeg har fundet hotel til dig på Trivago.dkog flybilletterne finder du på Momondo.dk.

Den italienske by, Venedig, der emmer af romantik og en dejlig atmosfære, er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker en storbyferie, der indeholder lækre kulinariske oplevelser, historiske seværdigheder og et farverigt byliv.

Efterårsferie i romantiske Venedig

Jeres 3-stjernede Hotel Mignon ligger tæt ved Rialtobroen. Hotellet råder over 15 værelser, der alle er røgfrie. Her er gratis wi-fi, og opholdet er inkl. morgenmad. I har privat badeværelse med bruser eller badekar, tv, køleskab samt aircondition.

Jeg har valgt rejsedatoer i november, men det kan sagtens ændres inde på Trivago.dk, hvis datoerne ikke passer jer. Det samme gør sig gældende med værelsestype samt flybilletter på Momondo.dk. Hvis du ønsker enkeltværelse, så kan det også sagtens rettes til på Trivago.dk. Vær dog opmærksom på, at prisen godt kan ændre sig.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 betalende i dobbeltværelse. Hvis I ønsker en anden værelsestype, kan det ændres inde på Trivago.dk.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning