Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser indenfor mad, mode og kunst. Tag en du elsker med på efterårsferie til Milano med dette tilbud!

Oplev den smukke islandske landskab med denne rejse. Jeg har fundet fly (t/r fra København), lækkert overnatning med Airbnb. På den måde får du en super uafhængig tur, og du kan helt selv styre dine rejseplaner.

Mailand-duomo-Italy-shutterstock_124191328

Efterårsferie: Milano i uge 42 med Airbnb og fly t/r

Flybilletterne, som jeg har fundet på vore hjemmeside i samarbejde med Kayak, vil stå dig i 358,- for en returbillet. Billetten gælder for 2 nætter, og du skal rejse den 16. – 18. oktober. Turen flyves af Ryanair, og flyves direkte fra København.

Jeg har desuden fundet en lækker et-værelses lejlighed i centrum af Milano. Her kan du bo i 2 nætter for 1.207,-. Hostellet koster 354,- pr nat, så hvis du vil booke enten et længere eller kortere ophold, kan du også sagtens vælge det.

deal-screenshot